Drie auto's ernstig beschadigd bij ongevallen op Graafsebrug

Lars Schwachöfer
29 november 2017
Vanmorgen heeft omstreeks zeven uur een ongeval plaatsgevonden op de Graafsebrug richting Wijchenseweg. Tijdens de afhandeling van het ongeval vond op dezelfde plek nog een ongeval plaats.

Volgens de bestuurder van een auto begon zijn voertuig te glijden en vervolgens te tollen. Hij botste op en neer tegen de vangrails aan de linker- en rechterkant langs de weg. Hij kwam net na de brug tot stilstand. De bestuurder raakte niet gewond. Zijn auto raakte ernstig beschadigd. Agenten zetten de rijbaan af met hun dienstvoertuig.

Net achter het dienstvoertuig van de politie begon ook een andere auto te glijden en te tollen. De auto kwam tot stilstand tegen de politieauto. De vier inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. Er hoefde geen ambulance te komen. Beide auto's raakten ernstig beschadigd. Twee bergers sleepten de drie beschadigde voertuigen weg.

De politie nam contact op met de gemeente over de gladheid op de brug. Voor de gladheid werden meerdere strooiwagens opgeroepen. Agenten hebben de rijbaan in zuidelijke richting afgezet. Even na acht uur kon de politie de rijbaan vrijgeven voor verkeer.

Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier.
Voor Apple klik hier


Dit bericht delen:

Advertenties