Stemmen bij Specsavers voor het goede doel

Van onze redactie
25 november 2017
Veertien goede doelen uit Nijmegen meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Nijmegen welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen via Stichting Specsavers Steunt. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzij gezet. In totaal worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund.

Ook Specsavers Nijmegen draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap. Guido van Binsbergen, optiekpartner bij Specsavers Nijmegen: ‘Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt. ‘

Deelnemende goede doelen

Het filiaal in het centrum kiest uit deze vijf doelen: MuZIEum, Popkoor Multivox, Rode Kruis Studentendesk Nijmegen, Stichting Contact in Zicht en Stichting Kinder- en Jongerenrechtswinkel Gelderland. Om te stemmen op een van deze doelen, klik hier.

Het filiaal in Dukenburg wil een van deze doelen gaan steunen: Accordeonmuseum De Muse, GVO de Klup, Keizer Karel, Stichting CAP, Stichting Cardo, Stichting Happy Feet, Stichting Koprol, Stichting vrienden voorleeshond en Dogs make a difference. Om te stemmen op een van deze doelen, klik hier

Stemmen kan tot en met donderdag 30 november 10.00 uur. 
Specsavers Nijmegen kiest vervolgens uit de drie doelen met de meeste stemmen een winnaar. Op 7 december maakt Specsavers Nijmegen bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.


Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier.
Voor Apple klik hier


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen