Poging overval snackbar aan de Broerdijk

Van onze redactie Maandag 13 November 2017

Twee onbekende mannen hebben gisteravond geprobeerd een snackbar aan de Broerdijk te overvallen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 21.15 uur zag de eigenaar twee gemaskerde mannen de snackbar binnenlopen. Hij zag dat ze een mes bij zich droegen. Toen de eigenaar hard begon te schreeuwen, gingen de overvallers er weer vandoor zonder iets buit te maken. Ze zijn te voet gevlucht in de richting van de Kwakkenbergweg.

Getuigen gezocht

De overvallers droegen beiden een blauwe hoody met capuchon en een trainingsbroek. Zij hadden de capuchon over hun hoofd en hun gezichten bedekt. Eén van hen droeg een blauwe plastic tas van de Albert Heijn bij zich. Heeft u iets gehoord of gezien, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar 0800-7000.

Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier. 
Voor Apple klik hier


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.