Thijs I nieuwe jeugdprins van Knotsenburg

Fotograaf: Annelies Smits Zondag 12 November 2017

Na de spectaculaire onthulling van de nieuwe stadsprins Peter II van Knotsenburg gisteravond, werd vandaag ook de nieuwe jeugdprins van Knotsenburg bekend gemaakt. In de drukke Vereeniging met veel jeugd werd bekendgemaakt dat Prins Thijs d’n eerste het komende jaar de jonge Knotsenburgertjes en de Knotsenburgse jeugd gaat vertegenwoordigen.

Naast de bekendmaking van de prins werden ook zijn vrolijke pages Juultje en Merre en zijn adjudanten Joost en Frank aan het publiek voorgesteld. Een gezellig en mooi clubje bij elkaar, dat met veel enthousiasme van start is gegaan. Hun motto voor dit jaar: ‘Wij slaon de handen in één en gaon er veur. Tijdens carnaval draoien wij helemaal deur’. Een speels verwijzing naar het motto van dit jaar ‘Knotsenburg Draoit Deur’, welke ze ook weer op ludieke wijze hebben laten terugkomen in hun proclamatie.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:
Voor Android klik hier.
En voor Apple klik hier.
Bekijk ook:

 > Peter II nieuwe Prins van Knotsenburg


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.