Peter II nieuwe Prins van Knotsenburg

Van onze redactie
11 november 2017
De nieuwe Prins Carnaval van Nijmegen is bekend. Tijdens een fantastische Prinsenproclamatie presenteerde het bestuur van Stichting Openbaar Carnaval Nijmegen (SOCN) de nieuwe prins van Knotsenburg en zijn kabinet voor het komende carnavalsjaar.

In het dagelijks leven is hij support engineer maar de meeste carnavalisten kennen hem van vele functies binnen het Knotsenburg. Hij is een echte rascarnavallist. Om maar even een paar functies te noemen: hij is nu voorzitter van Het Geberste Kruukske, was vele jaren ex-adjudant geweest bij diverse Jeugdprinsen en was oud-bestuurslid van de SOCN.

Prins Peter II

Het bestuur van SOCN is zeer verheugd met deze rasechte Knotsenburger als Prins. Een waardige kandidaat om ex-Prins Bart d’n Eerste op te volgen en om het ‘vernieuwde’ carnaval in Nijmegen extra kracht bij te zetten.

Kabinet en proclamatie

Natuurlijk wordt Prins Peter II ondersteund door een waardig kabinet die bestaan uit vier verschillende Knotsenburgse carnavalsverenigingen. Dit jaar zijn dit de adjudanten Tom Kleinschiphorst en Peter van der Velden en de vrolijke en altijd beeldschone pages Jamie Ummels en Marleen van Pinxteren. Een mooi team waar we veel plezier aan gaan beleven. Gezamenlijk kwam het kabinet tot de nieuwe proclamatiepunten voor dit seizoen. Met betrekking tot het thema van dit jaar ‘Knotsenburg Draoit Deur!’ hebben zij een duidelijke aanvullende boodschap aan de hand van hun motto: “We draoie en tolle, ien Knotsenburg gaon we deur ’t dolle!”.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:
Voor Android klik hier.
En voor Apple klik hier.

Dit bericht delen:

Advertenties