[VIDEO] Ontmoetingsconferentie over natuur en duurzaamheid

Van onze redactie Zondag 12 November 2017

Gisteren heeft op de pannenkoekenboot de ontmoetingsconferentie ‘Kleurrijk Groen’ plaatsgevonden, een bijeenkomst voor sleutelfiguren uit diverse culturele gemeenschappen van Nijmegen met affiniteit voor natuur en duurzaamheid.

De bijeenkomst heeft als doel om aan de ene kant verschillende sleutelfiguren met diverse culturele achtergronden te informeren en in contact te brengen met duurzaamheidsinitiatieven. Aan de andere kant willen om concrete plannen verzamelen die binnen de verschillende groepen leven en aansluiten bij de thema’s consumptie, duurzame energie, economie, natuur en educatie, en mobiliteit. Deze plannen zullen door betrokkenen, met ondersteuning vanuit medeorganisator Bureau Wijland, in 2018 worden uitgevoerd.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:
Voor Android klik hier.
En voor Apple klik hier.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.