Vrouw valt in sloot aan Ackerbroekweg

Lars Schwachöfer Zaterdag 21 Oktober 2017

Gisteravond omstreeks tien uur is een vrouw in een sloot aan de Ackerbroekweg gevallen. Omstanders hebben haar uit de sloot geholpen.

Een buurtbewoner liet zijn hond uit en zag de hond van de vrouw lopen. Hij ontdekte de vrouw in de sloot naast de weg. Enkele omwonenden en de hulpdiensten werden gealarmeerd. Buurtbewoners hebben de vrouw uit de sloot gehaald en omhoog richting de straat geholpen.

Omdat niet duidelijk was of er een voertuig in het water zou liggen en of de vrouw alleen was, werden meerdere brandweerwagens, een ambulance en de traumahelikopter opgeroepen. De politie heeft de berm en sloot nagekeken, er bleek geen auto te water geraakt te zijn. De traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.

De vrouw was niet aanspreekbaar. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk is ze tijdens het uitlaten van haar hond onwel geworden. De oorzaak van het te water raken word onderzocht. De hond van de vrouw is door vrienden opgevangen.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422. 


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.