Driestroom medewerkers Kinderboerderij De Goffert planten 25.000 bloembollen

Van onze redactie Donderdag 19 Oktober 2017

Afgelopen dinsdag en vandaag hebben Driestroom medewerkers van Kinderboerderij de Goffert duizenden bloembollen langs de bosranden in het Goffertpark geplant. Ook morgen zetten zij zich, samen met Driestroomlocatie Bosgroep de Vennen, weer in om het Goffertpark kleurrijker te maken. In totaal planten ze 25.000 bloembollen.

Daarna wordt het planten overgenomen door anderen, onder andere door kinderen van BSO De Hazensprong. De bloembollen vermeerderen zich in de loop der jaren.

Het planten van de bloembollen levert in de lente van 2018 een bloemenpracht op als kleurrijke bijdrage aan dat Nijmegen zich in 2018 Europese Groene Hoofdstad mag noemen. De groene lentegroet is mogelijk dankzij een bijdrage uit de campagne Groen Verbindt van de gemeente Nijmegen.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

 


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.