Ambulancepersoneel mishandeld en bedreigd bij hulpverlening

Van onze redactie Maandag 16 Oktober 2017

Personeel van een ambulance is vannacht in de Wolfskuil bedreigd en mishandeld bij een hulpverlening. De politie heeft een 32-jarige Nijmegenaar opgepakt.

Het ambulancepersoneel was die nacht opgeroepen voor een onwel wording op een adres in de wijk Wolfskuil. Tijdens een gesprek met de patiënt sloeg de stemming om en keerde de patiënt zich tegen de verpleegkundigen door hen te schoppen. Ook werden er bedreigingen met de dood geuit.

Het ambulancepersoneel voelde zich op dat moment niet meer veilig en trok zich terug. Nadat de hulp van de politie was ingeroepen werd de ‘patiënt’ aangehouden. De man bleek na onderzoek overigens niets te mankeren en zit voorlopig vast. Door het ambulancepersoneel is aangifte gedaan.


Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

 


Reacties (2)

Geplaatst op 16-10-2017 om 13:51 door Tonny De Cortie
Word het niet eens tijd dat we zwaarder gaan straffen. Er is totaal geen respect meer voor de mensen die andere mensen helpen.22

Geplaatst op 16-10-2017 om 12:54 door Mhusson
SchandaligReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.