Website maatjesprojecten Nijmegen gelanceerd

Van onze redactie Vrijdag 13 Oktober 2017

Sinds gisteren zijn alle maatjesprojecten in Nijmegen te vinden op de website maatjesnijmegen.nl. Het nieuwe digitale platform is er voor mensen die een maatje willen worden of een maatje zoeken.

Op de website staan initiatieven waarbij een vrijwilliger één-op-één gekoppeld wordt aan een deelnemer en gedurende enige tijd als coach, mentor of maatje optreedt. Een maatje kan iemand ondersteunen bij het vergroten van sociale contacten of iemand helpen die door ziekte, ouderdom of handicap niet meer in staat is om alles zelf te doen. Maar ook door iemand uit een sociaal isolement te halen door gewoon simpelweg samen leuke dingen te ondernemen.
 
Het online gaan van de website werd gisteren gevierd in de foyer van Pluryn. Wethouders Bert Frings was hierbij aanwezig.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.


Reacties (2)

Geplaatst op 13-10-2017 om 16:50 door Pieter Jan
Mooi project! Leuk om te lezen

Geplaatst op 13-10-2017 om 15:02 door René Borkus
Gefeliciteerd Renske met dit mooi succesvolle project!!Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.