Nieuwe locatie voor huisvesting politie

Van onze redactie
11 oktober 2017
De politie wil een nieuw districtskantoor bouwen in Nijmegen. De gemeente Nijmegen heeft een locatieonderzoek laten uitvoeren om de politie te helpen met het vinden van een plek. De Nieuwe Dukenburgseweg kwam hieruit als beste optie naar voren.
De politie zoekt naar nieuwe huisvesting omdat het huidige districtskantoor aan de Stieltjesstraat te groot is. En groot deel van de organisatie is enkele jaren geleden overbracht naar Apeldoorn, waar het hoofdkantoor voor de politie Oost-Nederland is gevestigd. Het huidige districtskantoor in Nijmegen laat daarnaast ook te wensen over wat betreft de bereikbaarheid en parkeerruimte voor bezoekers. De politiebureaus aan de Van Schuylenburgweg in Dukenburg en de Muntweg zijn verouderd en zullen op termijn verdwijnen.

De politie blijft met een teambureau in het centrum van Nijmegen aanwezig. Hiervoor wordt een nieuwe geschikte locatie gezocht.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.


Dit bericht delen:

Advertenties