Twee Nijmegenaren aangehouden in moordonderzoek

Van onze redactie Woensdag 11 Oktober 2017

De politie heeft gisteren en vandaag in totaal drie mensen aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadige dood op 16 februari 2016 van een bewoner aan de Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht. Vandaag werden voor deze zaak twee mensen in Nijmegen aangehouden.

De 37-jarige man werd destijds 's nachts rond 1.30 uur door agenten levenloos in de woning in Ossendrecht aangetroffen. Hij bleek te zijn doodgeschoten. Ook werd een hennepkwekerij in het huis aangetroffen. Op de zaak werd een Team Grootschalige Opsporing gezet. Het buurtonderzoek en het uitgebreide rechercheonderzoek leidde na veel speuren naar een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. Ze werd dinsdagmorgen in haar woning aangehouden.

Politiecellencomplex

Vanochtend werden twee Nijmegenaren van 33 en 36 jaar oud aangehouden. De politie onderzoekt de betrokkenheid van het drietal en heeft ze voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

Verhoren

De vrouw is de afgelopen dagen verhoord en wordt donderdag voor de Rechter-Commissaris geleid. Nadat de Nijmegenaren in West-Brabant zijn aangekomen, zullen zij verhoord worden. Getuigen zagen dat destijds na het schietincident ongeveer acht mensen bij de woning wegrenden. De politie sluit daarom niet uit dat nog meer mensen zullen worden aangehouden.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.