Beloning uitgeloofd voor vinder katje Baby uit Hatert

Susan Huurman
9 oktober 2017
Update 04-11-2017: Het katje is in goede gezondheid teruggevonden in Nijmegen-Oost en met haar baasjes herenigd. Beppie en haar dochter Jill hebben er slapeloze nachten van. Hun katje Baby ontsnapte op 28 september uit hun woning aan de Sandenburgstraat en sindsdien zijn ze onafgebroken op zoek naar Baby.

Baby werd gekozen uit een nestje van drie en is sindsdien een onafscheidelijk gezinslid geworden. Het katje werd dikke vriendjes met de andere kat Pip en het hondje Jack. Ook de andere dieren zijn van slag door de vermissing van de 4 maanden oude Baby. ‘Jack, onze chihuahuakruising van een jaar oud, heeft 2 dagen niet willen eten’, aldus de zeer bezorgde Beppie. ‘We zijn iedere avond met zaklampen aan het zoeken geweest, in de struiken en in de tuinen.’ Baby kwam nooit buiten en ze zal waarschijnlijk bang zijn nu, zo staat te lezen in de oproep in de Facebookgroep Kat Kwijt in Nijmegen.

Beloning

‘Alles wat je maar kunt bedenken om haar te vinden, hebben we inmiddels gedaan. Bij alle instanties is Baby aangemeld, overal hangen flyers. We hebben in de omliggende straten huis aan huis briefjes in de bus gedaan en iedere dag zoeken we.’

Omdat er vermoedens bestaan dat Baby meegenomen is door iemand, wil het gezin nu een beloning uitloven voor de gouden tip. ‘Het kan toch niet zijn dat je zomaar een diertje meeneemt van straat? Beseffen mensen wel wat je iemand daarmee aandoet? We zijn er echt helemaal ziek van. De gouden tipgever ontvangt van ons 100 euro beloning. ’ Er staat een bench met een dekentje voor de deur van de woning. ‘Wie weet zet iemand haar daar wel uit zichzelf in terug’, zegt Beppie hoopvol.


Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.


Dit bericht delen:

Advertenties