Oogcontactexperiment op 23 september in Nijmegen

José Schamp
18 september 2017
In het centrum van Nijmegen vindt op zaterdag 23 september een evenement plaats wat in het teken staat van ontmoeting en vrede, genaamd 'The World Biggest Eye Contact experiment'.

Het publiek in de stad zal worden uitgenodigd plaats te nemen tegenover een vreemde om samen gedurende 1 minuut een moment van oogcontact te delen met elkaar. Men wil op deze manier een authentiek en respectvol platform creëren, om mensen te laten ervaren wat de kracht kan zijn van menselijke verbinding in het openbaar. Een gezamenlijk moment van ontmoeting, voelen en delen, zonder dat men dezelfde taal hoeft te spreken. Het experiment is een initiatief van The Liberators International en vindt tegelijkertijd plaats in 160 andere steden, verdeeld over de hele wereld. De organisatie in Nijmegen is in handen van Yvonne Poels en Maaike Wouda, die deze dag ook aanwezig zullen zijn.

Het geheel vindt plaats op Marienburg, bij de lift van de Marikenstraat en de trappen van het Vlaamsch Arsenaal. De aanvang is 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

 


Dit bericht delen:

Advertenties