Uw bedrijf bij een grote groep onder de aandacht brengen

Van onze redactie
11 februari 2014
Nieuws uit Nijmegen is een interactieve site met dagelijks nieuws uit de oudste stad van Nederland. Algemeen nieuws, cultuur nieuws, gemeente nieuws, sport nieuws, politiek nieuws, 112 nieuws en opmerkelijke en bijzondere berichten. Voor Nijmegenaren van Nijmegenaren, dat is ons uitgaanspunt.

We zijn de snelst groeiende lokale nieuws site van de regio. Elke dag neemt het aantal bezoekers op onze site toe. Ook op de social media zijn we erg sterk aanwezig; op Twitter en Facebook nemen het aantal volgers en bezoekers dagelijks in ook omvang toe.

Uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht bij een breed en groot publiek? Wij bieden hier mogelijkheden op meerdere fronten.

BANNER

Op diversen plaatsen op de site zijn hiervoor mogelijkheden. Op de hoofdpagina en nieuwspagina vanaf euro 20,- per maand.


INFORMERCIAL/BEDRIJFSREPORTAGE

Er is vrijwel altijd wel een aanleiding om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van onze lezers/bezoekers. Of het nu een introductie is van een nieuws product of dienst, een uitbreiding van uw aanbod, een nieuwe aanpak, omgang met milieu vriendelijke regels,  een jubileum van uw bedrijf, een bijzonder specialisme, een bepaalde kwaliteitsnorm, een certificering enz. enz.  Het e.a. geeft aanleiding om dit in een goed verhaal te gieten. Compleet met foto(s) en/of videoreportage. Wij beschikken over commercieel ingestelde redacteurs die hierin kunnen meedenken. Onze fotograaf verzorgd het beeld bij de reportage en onze cameraman maakt een professionele videoreportage inclusief een interview met u als ondernemer en/of met een van uw medewerkers of klant.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.
adverteren@nieuwsuitnijmegen.nl  of bel 024 – 322 99 22.


Dit bericht delen:

Advertenties