Basisschool Het Kleurrijk in Willemskwartier breidt uit

Van onze redactie Donderdag 14 September 2017

De gemeente heeft 200.000 euro beschikbaar gesteld voor de uitbreiding van basisschool Het Kleurrijk in het Willemskwartier. Sinds de start in 2010 is de school flink gegroeid.

De school is 7 jaar geleden gestart op initiatief van ouders in de buurt van voorzieningenhart ’t Hert aan de Thijmstraat. Samen met de initiatiefnemers hebben de directie en leerkrachten steeds meer ouders met hun kinderen aan de school kunnen binden. Ook de onderwijskundige aanpak krijgt veel waardering en trekt nieuwe leerlingen. De school is inmiddels gegroeid van 129 leerlingen bij de oprichting naar 190 in dit schooljaar.

Verbouwing

Om meer ruimte te maken wordt een deel van de wijkaccommodatie toegevoegd aan de school. Hiervoor is een verbouwing nodig, zodat de school en de wijkaccommodatie hun aanbod aan activiteiten goed kunnen voortzetten. De gemeente heeft voor deze verbouwing 200.000 euro beschikbaar gesteld.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.