Kwatta-voorstelling groot succes in China

Van onze redactie Woensdag 13 September 2017

De voorstelling Love That Dog van Kwatta blijkt een groot succes in China. De Nijmeegse theatergroep speelt haar voorstelling tientallen keren in Shanghai, als onderdeel van het festival Art Space for Kids. Door de grote aantallen bezoekende kinderen, laat het zien ook de allerkleinsten in China te ontroeren.

Het kindertheaterfestival Art Space for Kids nodigt jaarlijks een selectie internationale theatergezelschappen uit om meer dan 400 optredens te verzorgen in Shanghai. In de voorstelling van Kwatta wordt er gewerkt met een Chinese vertaler. Door het succes van dit jaar zijn er contacten gelegd voor een eventueel vervolg volgend jaar.

Love that dog is een stoere, poëtische, maar vooral ook beeldende voorstelling over een jongen, Jack, die een hoofd heeft vol beelden, maar een mond vol tanden. Love that dog is ook het ontroerende, poëtische en inspirerende dagboek van een jongen die leert dat woorden iets wonderbaarlijks kunnen zijn.

Hoog bezoek
 

Onlangs werd Love That Dog nog onverwachts bezocht door Sun li, een zeer bekende Chinese actrice met de bijnaam ‘Queen of Television’. Haar bezoek zorgde ervoor dat er nog meer ogen gericht zijn op Kwatta in Shanghai.

Meer informatie vind je op de website.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.