Hennepkwekerij en gestolen scooter aangetroffen in Meijhorst

Van onze redactie Dinsdag 12 September 2017

Vanochtend heeft de politie een hennepkwekerij in een maisonnettewoning aangetroffen in de Meijhorst. In de kelder werd tevens een gestolen scooter aangetroffen.

Het slot van de deur was van goede kwaliteit waardoor het langer dan verwacht duurde om toegang tot de woning te krijgen. Eenmaal opengebroken troffen de agenten een in werking zijnde hennepkwekerij aan met 80 planten. De stroom werd illegaal afgetapt. Er was tevens sprake van brandgevaar. Ook zijn er indicaties van eerdere oogsten aangetroffen. In de woning werden geen personen aangetroffen.

Bij het onderzoek is tevens een kelderbox bekeken door de agenten. In de kelderbox troffen ze hennepgerelateerde goederen en een gestolen scooter.

De stroom is afgesloten door de firma Liander die aangifte zal doen van de diefstal van de stroom. De firma Domeinen heeft de kwekerij ontmanteld. De woningbouw is in kennis gesteld.

De bewoner kan later politiebezoek verwachten.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.