Rennen door stadspark ‘De Staddijk’

Van onze redactie Dinsdag 12 September 2017

De Nijmeegse Roadrunnersclub MIEP organiseert op zondag 1 oktober de traditionele Staddijkloop. Voor de lopers een kans om op een ontspannen manier hun krachten te meten.

De 10-kilometerlopers starten om 10.30 uur en de 5-kilometerlopers om 10.40 uur. De loop gaat door het mooie stadspark ‘De Staddijk’ over verharde en halfverharde paden. Dit jaar wordt er wederom gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming. De loop kan als een testmoment in de voorbereiding op de 7heuvelenloop gedaan worden.

Jeugdloop

Tevens wordt er een jeugdloop, met een parcours van ongeveer 1 kilometer, georganiseerd waarbij aanmelden alleen via voorinschrijving kan. Deze loop start om 10.00 uur.

Naast het prachtige parcours staat de Staddijkloop bekend om zijn gezellige sfeer. De start en finish zijn bij het clubgebouw van DVE, Staddijk Zuid 35, 6537 TW Nijmegen. Voorinschrijven kan tot 30 september via de website van de Nijmeegse Roadrunnersclub MIEP of op 1 oktober tot 15 minuten vóór de start.

Heeft u een nieuwstip? Mail het naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.