Welke supermarkten bezorgen de boodschappen in Nijmegen

Boodschappenspot Vrijdag 18 Augustus 2017
Een groeiend aantal Nederlanders ontdekt het gemak van de online supermarkt. Uit een recent onderzoek van het GFK blijkt dat op dit moment ongeveer 1 op de 7 Nederlandse regelmatig de boodschappen online bestelt en laat thuisbezorgen. Hoe staat het met online boodschappen doen in Nijmegen? In dit artikel meer informatie over de beschikbare supermarkten en bezorgdiensten in Nijmegen.

Inwoners van Nijmegen kunnen online bestellen bij Albert Heijn, Jumbo, Coop, Spar en PLUS. Deze supermarkten bieden zowel de mogelijkheid om de boodschappen te bezorgen, als een pick-up point. Onderstaand wat praktische gegevens van de verschillende supers.

Albert Heijn

Albert Heijn is de marktleider op het gebied van online boodschappen doen. De bezorgdienst van Albert Heijn bezorgt ook in Nijmegen. Op AH.nl bestel je ruim 30.000 artikelen. Nadeel is het hoge minimum orderbedrag. Bespaar op de bezorgkosten dankzij een kortingscode.

Voorwaarden bestellen op AH.nl:
Minimum orderbedrag: €70
Bezorgt vanaf: €4,95
Pick-up point vanaf: €1,50

Jumbo

Ook Jumbo neemt online boodschappen doen uiterst serieus. Jumbo bezorgt door heel Nijmegen. Daarnaast vind je er 3 pick-up points waar je de boodschappen kan afhalen (Sint Jacobslaan, Fenikshof en Leuvenbroek)

Voorwaarden bestellen op Jumbo.com:
Minimum orderbedrag: €25
Bezorgt vanaf: €6,00
Pick-up point vanaf: €1,95

Coop

Met liefst 9 filialen is Coop rijk vertegenwoordigd in Nijmegen. Wie voor het eerst bestelt op Coop.nl dient eerst een filiaal te kiezen. Deze winkel is vervolgens verantwoordelijk voor het verzamelen en bezorgen van jouw bestelling. De bezorgkosten van €4,99 komen te vervallen dankzij een actiecode van Coop.

Voorwaarden bestellen op Coop.nl:
Minimum orderbedrag: €40
Bezorgt vanaf: €4,99
Pick-up point vanaf: €2,99

SPAR

In Nijmegen vind je 2 Spar winkels (SPAR City Store Nijmegen aan de Lange Hezelstraat en SPAR University RU Nijmegen aan het Erasmusplein). De SPAR City Store Nijmegen bezorgt sinds kort ook de boodschappen door heel Nijmegen. Bestellingen vanaf €50 worden gratis bezorgd, en voor 10:00 besteld = vandaag nog in huis.

Voorwaarden bestellen op Spar.nl:
Minimum orderbedrag: Geen
Bezorgt vanaf: €4,95 (gratis bij bestellingen vanaf €50)
Pick-up point vanaf: gratis

PLUS Verbeeten Malden

PLUS biedt zelf geen winkels in Nijmegen. Toch kan je hier online bestellen! Wie op PLUS.nl de PLUS Verbeeten in Malden selecteert, kan vervolgens kiezen voor bezorging aan huis in Nijmegen.

Voorwaarden bestellen op PLUS.nl:
Minimum orderbedrag: €25
Bezorgt vanaf: €6,00
Pick-up point vanaf: €2,50

Zie ook de pagina boodschappen bezorgen Nijmegen voor meer informatie.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.