NEC Stadium FunRun sponsort Amalia kinderziekenhuis

Van onze redactie
18 augustus 2017
Tijdens de NEC Stadium FunRun op zondag 22 oktober, georganiseerd door stichting N.E.C. Doelbewust, rennen deelnemers door het Goffertstadion en Goffertpark. Door mee te doen, zamelen deelnemers geld in voor het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis.

Tijdens de NEC Stadium FunRun voor het Amalia kinderziekenhuis komen deelnemers op plekken waar normaal alleen NEC-spelers komen, bestormen ze de trappen en catacomben van het Goffertstadion en rennen ze natuurlijk door het mooie Goffertpark. Bovendien lopen deelnemers voor twee goede doelen: het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis en stichting N.E.C. Doelbewust. De Amalia kinderziekenhuis Stadium FunRun heeft drie verschillende afstandenn

De BikkelRun

Speciaal voor de jonge fans organiseert NEC de BikkelRun, een loop voor het hele gezin. De BikkelRun is 1 kilometer lang en is er voor de echte bikkels in de familie. De BikkelRun start om 12.00 uur en deelnemen kost 7 euro.

De GoffertRun

Tijdens de 5 kilometer lange GoffertRun wordt er gelopen via de trainingsvelden van De Eendracht naar het Goffertpark om de run te eindigen door het stadion. Deelnemen kost 14 euro.

De AmaliaRun

Deze run is zeer geschikt voor ervaren lopers en een goede training voor de Zevenheuvelenloop in november. Voor de echte diehards is het mogelijk om 10 kilometer te lopen. Inschrijven voor de AmaliaRun kost 17,50 euro.

Inschrijving geeft toegang tot de run, water, een medaille en tijdregistratie. De tijdregistratie geldt alleen bij de 5 en 10 kilometer Run. Alle informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven is online (HYPERLINK) te vinden.

Radboudumc Amalia kinderziekenhuis

De Run is een onderdeel van de samenwerking tussen het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis en stichting N.E.C. Doelbewust. De opbrengst komt ten goede aan beide doelen.

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc en is helemaal gericht op de zorg voor zieke kinderen. Jaarlijks worden ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar in het Amalia kinderziekenhuis behandeld. Dat is 18% van alle patiënten in het Radboudumc. Kinderen en ouders worden actief betrokken bij het zorgproces. Zo ontstaat een veilige omgeving waarin de eigenheid van het kind steeds voorop staat.

NEC en het Amalia kinderziekenhuis ondertekenden in december 2016 een driejarige samenwerkingsovereenkomst. NEC bezoekt jaarlijks het kinderziekenhuis en is 52 weken per jaar aanwezig door middel van de NEC Postkast.


Dit bericht delen:

Advertenties