Lokale verbondenheid tijdens Nijmegen Connect

Van onze redactie
14 augustus 2017
Op zaterdag 9 september organiseert Stichting Maximaal voor de Minima, in samenwerking met lokale ondernemers, het evenement genaamd Nijmegen Connect. Het evenement is voor iedereen die wil helpen met het verkleinen van de kloof tussen hulpinstanties en mensen die hulp nodig hebben. Lokale verbondenheid staat deze dag centraal. Het programma zal gevuld zijn met muziek, dans en live entertainment.

Het evenement wat voorheen ‘De Dag van de Minima’ heette, heet vanaf heden ‘Nijmegen Connect’. Stichting Maximaal voor de Minima biedt dit jaar een bredere programma dan voorheen. Nijmegen Connect zal gevuld worden met diverse optredens van singer-songwriters uit de regio, dansers en andere muzikale sterren. Kinderen zullen de dag kunnen invullen met diverse spellen zoals sjoelen en blikken gooien. Daarnaast zal er een silent disco voor kinderen worden opgezet. Voor jongeren en volwassenen worden er diverse workshops aangeboden die in het teken zullen staan van zelfvertrouwen, zelfontplooiing, samenwerking en vitaliteit.

Nijmegen Connect

Rachid Manuela van Stichting Maximaal voor de Minima: ‘Onze succesformule is dat iedereen onbeperkt kan genieten, van live entertainment tot aan diverse andere activiteiten. De dag wordt gratis aangeboden voor iedereen. Op die manier hopen wij jong & oud, arm of rijk, kortom: iedereen een plezierige dag te bezorgen’. Het evenement wordt gehouden op het terrein van de Openluchttheater van de Goffert. De middag start om 12.00 uur en eindigt circa rond 18.00 uur. Entree is gratis voor iedereen. ‘Het wegnemen van het stigma onder onze doelgroep is toch misschien wel het allerbelangrijkste. Plezier is voor iedereen!’, aldus Rachid.


Dit bericht delen:

Advertenties