Vermiste Drutenaar verblijft mogelijk in Nijmegen

Van onze redactie Donderdag 10 Augustus 2017

Update: de vermiste Drutenaar is in goede gezondheid aangetroffen.
Sinds zondag 6 augustus wordt een verstandelijk beperkte man uit Druten vermist. De man is vandaag mogelijk in Nijmegen gezien.

Update zaterdag 12 augustus: De man is in goede gezondheid aangetroffen.

De ongeruste familie deed vandaag een oproep via Facebook. ‘Hij is verstandelijk gehandicapt en autistisch, hij heeft het geestelijk vermogen van een kind tussen de 3 en 5 jaar. Op 6 augustus is hij vertrokken met zijn fiets vanuit Druten, naar de fietsclub in Nijmegen. Hij is daar nooit aangekomen.’

Volgens de oproep fietst de man veel en is regelmatig te zien rond het Maas-Waal gebied en vooral bij de uiterwaarden. Tevens heeft hij een voorliefde voor vliegvelden, grote steden, flatgebouwen, busremise.

De familie ontving een tip dat hij mogelijk vandaag rond 12.00 uur op de Berendonck is gezien. De politie onderzoekt deze tip. Mocht u hem gezien hebben, dan kan dat gemeld worden bij de politie via 0900-8844.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.