Stationswinkel in Zwanenveld overvallen

Van onze redactie
10 augustus 2017
Vanmorgen is de Stationswinkel aan de 84-straat in Zwanenveld overvallen. De overvaller die met de fiets is gevlucht dreigde met een wapen en heeft geschoten. De medewerkster die als enige in de zaak was, raakte niet gewond. Er werd niets buit gemaakt.

Een passant is met zijn auto achter de verdachte aangereden maar raakte hem kwijt. In de Lindenholt werd nog door diverse eenheden naar de dader uitgekeken maar er is nog niemand aangehouden. Wat op dit moment bekend is, is dat de dader een mager postuur had, ongeveer 1.80 lang was en een capuchon op had en een sjaal voor zijn gezicht droeg.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval en waar nog niet mee is gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties