Down The Rabbit Hole en Doornroosje organiseren afterparty Nijmeegse Kunstnacht

Van onze redactie
14 juli 2017
Down The Rabbit Hole slaat de handen ineen met poppodium Doornroosje en organiseren het nachtfeest FêTeReTeT. Het feest vindt plaats in Doornroosje en is de officiële afsluiter van de zevende editie van de Nijmeegse Kunstnacht op zaterdag 23 september.
Dansen in een donkere nacht waar het feest nog uren doorgaat vol onverwachte ontmoetingen en geheime plekken. Down The Rabbit Hole keert, na hun eigen festival in juni, terug in september en tovert Doornroosje om tot een plek waar alle festivalliefhebbers en bezoekers van de Kunstnacht zich nog een keer wanen in de Groene Heuvels.

 

Programma

Het feest is een mix van muzikale performances, theateracts en dj’s. overgoten in de sfeer en het decor van Down The Rabbit Hole. De eerste bevestigde artiesten zijn Discos Horizontes & Jamaican Jukebox, de Afrikaanse band Togo All Stars en Down The Rabbit Hole-Residents Groefmeester K en Thud Hola.

Het feest wordt georganiseerd in het kader van de zevende editie van de Nijmeegse Kunstnacht. Het nachtfeest in Doornroosje start om 23:00 uur en duurt tot 05:00 uur. Het doorlopende programma van de Nijmeegse Kunstnacht vindt plaats van 20:00 uur tot 01:00 uur op 21 deelnemende locaties.

Nijmeegse Kunstnacht

De zevende editie van de Nijmeegse Kunstnacht biedt een afwisselend programma van beeldende kunst, muziek, film, theater, literatuur, wetenschap, interactieve installaties, multimedia en dans op diverse culturele locaties in Nijmegen. Met meer dan 40 deelnemende culturele partijen neemt het festival een unieke plaats in de regio in en is Nijmegen het podium voor deze cross-overs. De locaties hebben een doorlopend programma van 20:00 uur tot 01:00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties