Nijmeegse Annie steekt samen met Nijmegenaren Vierdaagselopers hart onder de riem

Van onze redactie
14 juli 2017
Dinsdag 18 juli gaat de 101e editie van de Nijmeegse Vierdaagse van start. Om alle wandelaars die deze bijzondere prestatie leveren te ondersteunen, hebben Nijmeegse Annie en Nieuws uit Nijmegen voor elke wandeldag een video opgenomen.

In elke video bezoekt Nijmeegse Annie een groep Nijmegenaren en vraagt hen onder andere wat zij de wandelaars toewensen en of ze nog tips hebben voor de sportieve doorzetters. In de eerste video spreekt Nijmeegse Annie met een groep sportieve vrouwen bij de sportschool Exercise Body & Mind en in de tweede video ontmoet zij leerlingen van basisschool De Klokkenberg. Ook gaat de Nijmeegse reporter in gesprek met de bezoekers en bewoners van ouderenzorg 'Bij ons thuis', dit is te zien in de derde video. In de vierde en laatste video vraagt de flamboyante Nijmeegse tips en ondersteunende woorden aan de dansers van de caribische dansschool Amanné.

De video's zijn steeds de avond voorafgaand aan een wandeldag te bekijken op de website, Facebook, Twitter, app en het YouTube-kanaal van Nieuws uit Nijmegen. De eerste video, met tips en ondersteunende woorden voor de eerste wandeldag, wordt maandagavond online geplaatst.


Dit bericht delen:

Advertenties