Julie Dubbe uitgeroepen tot leukste brildrager in categorie 16-25 jaar

Van onze redactie
10 juli 2017
Na een verkiezingsperiode van vijf weken, is het dan eindelijk zo ver: Julie Dubbe uit Nijmegen is door de jury bestaande uit onder andere topmodel en presentatrice Anouk Smulders en hoofdredacteur van Amayzine.com May-Britt Mobach uitgeroepen tot Brildrager van het Jaar in de categorie 16-25 jaar.

Julie mag zich vanaf nu ‘Brildrager van het Jaar 2017’ noemen. Daarnaast wint Julie een reischeque t.w.v. €1.000 én mag zij twee gratis brillen uitzoeken.

Julie draagt elke dag haar bril. “Ik draag mijn bril graag, hij geeft een extra touch aan mijn outfit. Ik houd ervan als een bril een beetje gek is. Een opvallende kleur of de vorm van het montuur vind ik te gek!’’, aldus de kersverse Brildrager van het Jaar. In totaal hebben bijna 2.000 brildragers tussen de 16-25 jaar zich aangemeld voor de verkiezing. Julie ontving bijna 1.500 stemmen en dus werd haar foto samen met vier andere inzendingen voorgelegd aan de jury. Na het juryberaad kwam Julie als winnaar uit de bus. ‘'Ze is hip, trendy en een heel goed voorbeeld voor de jonge doelgroep’’, zegt jurylid Anouk Smulders.


Dit bericht delen:

Advertenties