Ronaldinho Globe Street Team toont kunsten op Grote Markt

Ivo Schaap
9 juli 2017
Vandaag is het Ronaldinho Globe Street Team vanaf 12 uur te zien tijdens de Grote Markt Supercup. Het straatvoetbalteam, dat samengesteld is door Ronaldinho zelf, bestaat uit de vier beste straatvoetballers ter wereld. Ronaldinho zelf zal niet aanwezig zijn deze middag.

Eduard van Gils ‘the Godfather’, Randall do Rosario ‘the Anklebreaker’, Orry Promes ‘the Solid Rock’ en Issy Hamdaoui ‘the Hitman’ zijn de uitverkorenen die door Ronaldinho persoonlijk zijn geselecteerd.

Tips en tricks

Het Ronaldinho Globe Street Team zal niet alleen een aantal wedstrijden gaan spelen, maar biedt ook de gelegenheid aan een aantal kinderen om een clinic te volgen. De gelukkigen krijgen tips en tricks om hun eigen trukendoos uit te breiden. Tot slot is er nog een signeersessie, waarbij er gelegenheid zal zijn voor een foto en een handtekening.

Informatie

Het optreden begint om 12.00 uur op de Grote Markt en zal tot 14.00uur duren. Om de Arena heen is voldoende ruimte om de wedstrijden te aanschouwen, ook zijn er tribunes en uiteraard is de om de Arena gelegen horeca open voor het nuttigen van een hapje en/of drankje. Het is niet toegestaan de Arena te betreden. Meer lezen over het Ronaldinho Globe Street Team kan via de website, Facebook, Instagram of YouTube.

 

 

 


 


Dit bericht delen:

Advertenties