Politie achtervolgt gestolen auto door Arnhem en Nijmegen

Lars Schwachöfer
20 juni 2017
De politie heeft vanmiddag een gestolen auto klemgereden in de Bredestraat. De bestuurder werd vanuit Arnhem achtervolgd door de politie.

De politie begon de achtervolging op de Apeldoornseweg in Arnhem. De auto reed vervolgens richting Nijmegen. De auto werd achtervolgd door meerdere politievoertuigen en de politiehelikopter. Via de Oversteek reed de auto Nijmegen in. Op de Energieweg sloten meerdere politievoertuigen van de Nijmeegse politie zich aan bij de achtervolging. Op de Bredestraat vloog de auto uit de bocht en kon deze klemgereden worden.

De politie heeft de bestuurder van de vermoedelijk gestolen auto aangehouden. De Bredestraat is afgezet voor onderzoek. Na het onderzoek zal een berger de auto wegslepen. Tijdens de achtervolging raakte de auto meerdere andere voertuigen. Ook een rijdende afzetting op de Energieweg raakte ernstig beschadigd. Een berger heeft de wagen weggesleept.

De politie roept alle eigenaren van door de achtervolging beschadigde voertuigen zich te melden. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties