Gedumpte prullenbakkatjes maken het goed

Susan Huurman Zondag 18 Juni 2017

De pasgeboren katjes die eind april in een prullenbak bij een bushalte aan de Graafseweg werden gedumpt, zijn goed opgegroeid en mogen binnenkort verhuizen.

Op 21 april hoorden twee vrouwen toen zij op de bus stonden te wachten, gepiep uit de prullenbak komen. Toen zij in de prullenbak keken, vonden zij twee pasgeboren kittens. De kittens zaten in dichtgebonden plastic zakken.

De katjes, van hooguit een paar uur oud, werden door de Dierenambulance opgehaald en zijn aangelegd bij een andere poes, die op dat moment een nestje had. Deze moederpoes accepteerde de piepjonge katjes meteen en de kleintjes zijn inmiddels goed gegroeid. Een nieuw baasje is al gevonden en ze verhuizen binnenkort samen.

Geen getuigen

Er zijn geen tips binnengekomen over de dader. De poesjes zaten in een pedaalemmerzak met daaromheen de gratis plasticzak van Dar en daar weer omheen een grijze vuilniszak. Mensen die alsnog informatie hebben, kunnen dit melden bij de politie via het dierenpolitienummer 144.

 
Bekijk ook:

 > Pasgeboren katjes gedumpt in prullenbak bij bushalte


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.