Politie onderzoekt overval pizzeria Groenestraat

Van onze redactie Zondag 04 Juni 2017

De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een pizzeria op de Groenestraat. Deze vond gisteravond rond 22.35 uur plaats.

Op het moment van de overval waren zes personen aanwezig in het filiaal van Domino's Pizza. Twee gemaskerde mannen bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen, of iets wat daar op leek. Even later gingen de overvallers ervandoor met een geldbedrag. Het is niet bekend in welke richting zij zijn gevlucht. De politie is direct een zoekactie en een rechercheonderzoek gestart, maar dat heeft nog niet geleid tot aanhouding van de twee daders.

Signalementen

Dader 1 is 1.88 meter lang en heeft een normaal postuur De man is ongeveer 25-30 jaar oud en heeft donker gekleurd haar. Over de kleding is weinig bekend.

Dader 2 is ongeveer 2 meter lang en heeft een normaal postuur. Ook hij is 25-30 jaar oud en heeft een donkere huidskleur en zwart kort kroeshaar. Hij had een geel-blauwe plastic tas bij zich.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.