Vrouw ernstig gewond na ongeval Graafseweg

Lars Schwachöfer Zondag 22 Januari 2017

Afgelopen nacht heeft even na half vier een aanrijding plaatsgevonden op de Graafseweg. Een fietsster werd ter hoogte van de Verbindingsweg aangereden.

Update 15.45 u: De vrouw is overleden aan haar verwondingen. De politie is dringend op zoek naar getuigen van het ongeval. Mensen die iets gezien hebben dat met het ongeval te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

De 31-jarige vrouw stak bij de Verbindingsweg de Graafseweg over en werd geschept door een taxi. Iets verderop kwamen de auto en fietsster tot stilstand.

Gealarmeerde agenten zijn bij aankomst direct begonnen met het reanimeren van de fietsster. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. De helikopter is in het Goffertpark geland.

De vrouw is in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
De taxichauffeur is een 29-jarige man uit Nijmegen. Hij is aangehouden voor verhoor over zijn rol bij de aanrijding. Over de toedracht van het ongeval kan de politie op dit moment nog geen uitsluitsel geven, het onderzoek hiernaar is nog in volle gang.

De Graafseweg was hiervoor vanaf de Wolfskuilseweg en Dennenstraat tot negen uur afgezet. Een berger heeft de auto weggesleept en de fiets meegenomen.
 


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.