Radboud Sportcentrum viert jubileum met symposium over de kracht van sport

Van onze redactie Vrijdag 23 September 2016

Dit jaar bestaat het Radboud Sportcentrum (RSC) 50 jaar. Het RSC is al generaties een begrip voor sportend Nijmegen. Gelegen op een unieke locatie midden op de campus van de Radboud Universiteit biedt het RSC wekelijks aan zo’n 19.000 studenten, bedrijfssporters en particulieren meer dan 80 sporten aan.

Om het 50-jarig bestaan te vieren organiseert het RSC op vrijdag 30 september een symposium over ‘De Kracht van Sport’. Onder de leiding van theatergroep MiER gaan deelnemersin een sportieve setting op zoek naar antwoorden, waarbij verschillende sprekers hun visie geven op dit onderwerp.

Voorafgaand aan het symposium vormt de Kick Off het officiële startsein van de lustrumviering. Een paar sprekers staan stil bij dit bijzondere moment, twee sportieve acts zorgen voor vermaak en het 25-jarige Nijmeegse Ronald McDonald Huis ontvangt een cheque.


 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.