Nieuwe app biedt grootste overzicht van feesten in Nijmegen

Van onze redactie
26 augustus 2016
Na succesvolle lanceringen in andere steden is vanaf 29 augustus de app GoneOut ook in Nijmegen beschikbaar. De gratis app biedt een overzicht van alle feesten in de stad, plus GPS-systeem, entreeprijs en praktische tips.
‘Waar is dat feestje?’ Je hoeft het je nooit meer af te vragen met de uitgaansapp GoneOut. Duizenden gebruikers hebben de app al op hun telefoon staan, maar vanaf 29 augustus, de start van de HAN introductieweek kunnen feestbeesten in Nijmegen precies zien waar, wanneer en hoe laat de eerstvolgende fuif in hun stad is.

50 feesten per maand

Met meer dan 50 feesten per maand biedt de app het meest volledige overzicht voor uitgaan in Nijmegen. Oprichter en eigenaar Jeroen Maas vertelt:  ‘De app is uniek door de compacte weergave met verschillende zoek- en filterfuncties.  Binnen 3 minuten heb je een leuke party gevonden’. Bovendien: ‘Met behulp van GPS kun je direct zien welke feestjes dicht bij jou in de buurt zijn. Zo kom je makkelijk op nieuwe plekken terecht’.

Helemaal los

Jeroen richtte GoneOut in 2013 op, mede omdat hij zelf vaak in steden kwam en niet wist waar hij dat ene leuke feestje kon vinden. De titel staat voor ‘helemaal losgaan’ licht hij toe. Inmiddels is hij druk bezig de app in steeds meer steden uit te rollen. Het schema is elke week een nieuwe stad wat nu een maand gevolgd is.
GoneOut is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Meer informatie is te vinden op www.goneout.nl. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, waaronder toekomstige steden? Volg dan de GoneOut Facebookpagina.
 

Dit bericht delen:

Advertenties