Benefietconcert voor Ronald McDonaldhuis in Vasim

Van onze redactie
6 januari 2014
Op 11 januari 2014 vindt het benefietconcert voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen in de Vasim plaats. Het benefietconcert begint om 19.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Dit zal de eerste editie zijn van het benefietconcert en wordt georganiseerd door BE-vents. 

Ronald McDonald Huis Nijmegen biedt een tijdelijk thuis voor ouders, broers en zussen van ernstig zieke kinderen in een moeilijke, vaak langdurige, periode. Het Huis Nijmegen is een zelfstandig functionerende stichting die volledig afhankelijk is van sponsors, giften en donateurs.

De Vasim zal 11 januari plaatsmaken voor het benefietconcert waar Ronald McDonald Huis Nijmegen centraal zal staan. Deze avond kunt u genieten van muzikale optredens en een gezellige sfeer, waarbij we samen Ronald McDonald huis Nijmegen steunen.

De gehele opbrengst van de avond zal naar Ronald McDonald Huis Nijmegen gaan.

Om Ronald McDonald Huis Nijmegen te steunen organiseert evenementenbureau
BE-vents een benefietconcert op 11 januari 2014. Naast het ophalen van
een financiële bijdrage wil BE-vents de naamsbekendheid van het Ronald
McDonald Huis Nijmegen onder de bezoekers vergroten.

Bezoekers kunnen genieten van een onvergetelijke avond met muzikale optredens van; DJ Manuel Zeeman, Collin Hoeve, Melissa Leurs, Leeways, Def Rhymz en DJ Bouncy. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan de loterij en fantastische prijzen winnen.
Kaarten zijn online verkrijgbaar in de voorverkoop via de website van De Vasim www.devasim.nl 

Voor meer informatie over de line-up en het evenement zelf, bekijk de Facebookpagina www.facebook.nl/benefietronaldmcdonald  of volg het evenement op Twitter www.twitter.com/BE_vents


Dit bericht delen:

Advertenties