Politie zoekt getuigen van overval supermarkt Jumbo in de Malvert VIDEO

Van onze redactie
17 juni 2015
De supermarkt van Jumbo in de Malvert aan de 70e straat is gisteravond even voor 20.00 uur door twee gewapende mannen overvallen. De mannen hadden volgens getuigen beiden een mes bij zich en bedreigden de kassamedewerkers. Eén van de kassamedewerkers raakte lichtgewond. De twee daders zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan.
De politie zette kort na de melding het gebied af maar kon niet voorkomen dat de twee wisten te ontkomen. Ook werden de politiehelikopter en speurhonden ingezet. De twee daders droegen een muts en een bandana om herkenning te voorkomen. Volgens getuigen zouden de twee met een accent spreken en een getinte huidskleur hebben. Onduidelijk is of de twee met een auto zijn gekomen en daar ook weer mee zijn vertrokken.
Onderzoek voortgezet
De politie is gisterenavond meteen met het onderzoek gestart. Voor enkele medewerkers van de supermarkt werd slachtofferzorg geregeld. Forensische opsporing stelde diverse sporen veilig. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet en zullen diverse personen nader worden gehoord.
Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024