Nieuws uit Nijmegen verzorgt live uitzendingen

Van onze redactie
17 juni 2015
Via onze website, Twitter, Facebook en You Tube kanaal wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws uit onze stad. We gaan dit uitbreiden met live verslaggeving van onder andere evenementen en gebeurtenissen in Nijmegen.
Live via You Tube
De uitzendingen worden live gestreamd via You Tube. Deze kunnen rechtstreeks bekeken worden via mobiele telefoon, tablet, computer/laptop en televisie met een internet verbinding. Het voordeel is dat er geen software, inloggegevens, decoder of iets dergelijks nodig is. Gewoon meteen meekijken en natuurlijk ook later terug te zien.
Duurzaamheidscafé live
Morgen verzorgen we de eerste live uitzending. Vanaf 19.55 uur is het Duurzaamheidscafé live te volgen via ons You Tube kanaal. Hierin staat de uitslag van de European Green Capital centraal. Morgenmiddag wordt bekend gemaakt of Nijmegen de European Green Capital Award 2017 heeft gewonnen. Samen met Essen, Umean en Den Bosch hoort Nijmegen bij de finalisten. Het Duurzaamheidscafé komt live vanuit de bibliotheek aan het Mariënburgplein. De toegang is gratis. Lokale politici en ondernemers worden geïnterviewd over het belang van de titel Green Capital voor onze stad. Burgemeester Bruls en/of wethouder Harriët Tiemens reageren live vanuit Bristol op de uitslag.
Spectaculaire afsluiting
Tevens doen op deze avond de initiatiefnemers van ‘Tour de Climat’, waaronder Margot Ribberink en Jan van der Meer,  uit de doeken wat de plannen zijn om Nijmegenaren hun stem te laten horen tijdens de klimaattop in december in Parijs.
Een en ander wordt afgewisseld met lokale artiesten en de avond wordt op spectaculaire wijze afgesloten  op het Mariënburgplein.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024