Vanavond in Brebl: 'Mexican Night'

Van onze redactie
18 juni 2015
Vanavond is er in Brebl, de locatie aan de Waalbanddijk voor dans-, cultuur- en muziekevenementen, een Mexican Night. Mexicaans eten, cocktails, Big Band muziek en Latin techno.
Agrupacion Carino
Agrupacion Carino is een Mexicaanse Big Band die live zal optreden. In 2007 werd de groep opgericht. Het genre waarin zij actief is, is cumbia. Cumbia is een Latijns-Amerikaanse muziek- en dansstijl bestaande uit Spaanse en Afrikaanse muziek. Deze stijl is ontstaan in de tijd van de slavernij.
Marc Monster and the Olives
Marc Monster and the Olives is een Mexicaanse blues, folk, country en rock band. Marc studeerde aan de Berklee University of Music in Boston. In zijn studietijd schreef hij songteksten en na zijn studie keerde hij terug naar Mexico. Eenmaal teruggekomen begon hij de tijdens zijn studie geschreven teksten op te nemen. Dat deed hij samen met allerlei Mexicaanse muzikanten. Zij verenigden zich in de groep Marc Monster and the Olives. Met hun swingende muziek, en inmiddels drie albums, toeren zij momenteel de wereld over. Er wordt door een Mexicaanse filmcrew een documentaire gemaakt over deze Europese tour.
Chayannus
Dj Chayannus draait Latijns-Amerikaanse techno. Op de Mexican Night zullen zijn sounds ten gehore gebracht worden en menigeen tot dansen aansporen.
Brebl’s Mexican Night
Vanavond spelen deze muzikanten en artiesten van 19.00 uur tot 02.00 uur in Brebl aan de Waalbanddijk 20-22. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, de entree bedraagt 10 euro. Meer informatie is op Facebook te vinden.

 

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024