Zestigplussers gezocht voor N.E.C.Oldstars team

Van onze redactie
11 juni 2015
Bent u voetballer of houdt u van voetbal en bent u ouder dan 60 jaar? Dan kunt u, mits u tot een van de vijfendertig gelukkigen behoort, vanaf het seizoen 2015/2016 meedoen in het Oldstars team. Het Oldstars team is een initiatief van de Vriendenloterij, de Eredivisie en het Nationaal Ouderenfonds.
N.E.C. Oldstars team
N.E.C. is de negende eredivisieclub die hieraan gaat meedoen. Rennen mag niet, het gaat om lopend voetballen ofwel Walking Footbal. Ook zijn er geen keepers en mag de bal niet boven heuphoogte uitkomen. Het is gericht op de zestigplusser, en blessures en andere fysieke ongemakken worden door het walking footbal-principe geminimaliseerd. Vanaf augustus 2015 wordt er twintig weken lang getraind. Dat gebeurt onder professionele begeleiding. Deze periode wordt afgesloten met een toernooi. Daar wordt tegen andere teams uit het land gestreden om de old-stars titel.
Bijeenkomst 27 juni
Zaterdag 27 juni is er om 10.00 uur een bijeenkomst voor geïnteresseerden. Deze vindt plaats op sportcomplex De Eendracht van N.E.C. Kijk voor meer informatie op de website van N.E.C. of op de website van Oldstars.

 

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024