Beroving met vuurwapen: duo op de Hertogstraat aangehouden

Van onze redactie
10 juni 2015
De politie heeft vanmiddag rond 14.00 uur twee mannen op de Hertogstraat aangehouden die verdacht worden van een beroving op de Doornbossestraat in Tilburg.
Een 27-jarige Tilburger liep vanmorgen rond 09.30 uur vanuit een winkel naar zijn geparkeerde auto. Hij zette zijn koffer op de bijrijdersplaats van zijn auto. Toen hij zich omdraaide zag hij twee mannen staan waarvan er één een vuurwapen op hem richtte, de andere man pakte zijn koffer, waarna ze beiden wegrenden. Ze renden naar een auto, een rode Renault Clio en reden daarmee weg in de richting van de Lovense Kanaaldijk.
Zoekactie
De politie heeft met diverse eenheden gezocht naar de vluchtauto. Ook werd aan 787 deelnemers een Burgernet bericht verstuurd met het verzoek uit te kijken naar deze auto. Ook werden alle politie eenheden geïnformeerd. Rond 14.00 uur werd in Nijmegen op de auto op de Hertogstraat gesignaleerd. Er werden twee verdachten, een 20-jarige Tilburger en 22-jarige man uit Den Haag aangehouden. Hun betrokkenheid bij de straatroof in Tilburg wordt onderzocht.
 

Dit bericht delen:

Advertenties