Dansen op Dance Classics in een oude soepfabriek

Van onze redactie
10 juni 2015
Dansen op Dance Classics in een oude soepfabriek? Dat kan op Soepalicious op 19 juni van 21.00 tot 02.00 uur in Brebl in het Honigcomplex.
Soepalicious brengt uitgaan tot de kern, ouderwets swingen voor 30-plussers, 40-plussers en 50 plussers op classics, soul, disco en funk met uitzicht op beide stadbruggen aan de Waal voor een laagdrempelig entree: 5 euro in de voorverkoop en 7,50 aan de deur.
Initiatief van Miss Yvy, Diskoschau en Dj Hans
Diskoschau is het nieuwe project van Dave Donkervoort en Brent Meinema.
Zij delen de liefde voor funk&disco muziek en bundelen sinds begin van dit jaar hun krachten. Samen staan zij voor meer dan 50 jaar ervaring en een eindeloze platencollectie. Deze gaat nu in de mixer en wat er uitkomt is aanstekelijke funk, soul discoshow.
Dj Hans is al jarenlang actief in het Nijmeegse Dj scene zoals  De Swing, Diogenes, Doornroosje. Tegenwoordig draait hij op Lux 30-plus, OZO en de  Swing reünieparty’s. MissYvy tipt haar netwerk op de leukste en meest originele tips op het gebied van uitgaan, literatuur, film, theater, muziek, dans, exposities en festivals. Daarnaast organiseert zij ook verschillend events, waaronder Tafel der Beleving en Soepalicious.
Ga naar onze Facebookpagina om kans te maken op 2 x 2 gratis toegangskaartjes.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties