Nijmegen Klinkt! vult de binnenstad met muziek en dans

Van onze redactie
7 juni 2015
Het festival Nijmegen Klinkt! vulde vandaag de binnenstad met muziek en dans op meer dan 15 podia. Met in totaal zo'n 75 optredens was er vandaag overal in de binnenstad muziek te horen. Er werd onder andere opgetreden op de Grote Markt, het Faberplein, de Ganzenheuvel, de Stevenskerk en het Valkhofpark. Nijmegen Klinkt! wordt georganiseerd door Valkhof Klassiek, Nijmeegs Muziekfestival en de Torendag. Dit doen zij dit jaar ook in samenwerking met De Lindenberg.
Tegelijk met Nijmegen Klinkt! heeft vandaag ook UNICEF aLIVE plaatsgevonden in de Nijmeegse binnenstad. Met dit evenement wordt met activiteiten, eetfaciliteiten en show aandacht gevraagd voor kinderen in noodsituaties over de hele wereld. Een dansgroep van Streekballetschool Overbetuwe heeft op verschillende tijden de hele middag opgetreden en er stonden eetkramen in de binnenstad.
Muzikale dag
UNICEF aLIVE kleurde de stad blauw, terwijl Nijmegen Klinkt! zorgde voor een muzikale sfeer. Kortom, het was een gezellige, muzikale dag in de Nijmeegse binnenstad die bijdraagt aan het goede doel.

Dit bericht delen:

Advertenties