Praat mee over de plannen voor 2016

Van onze redactie
7 juni 2015
Woensdag 17 juni organiseert de gemeenteraad een themabijeenkomst voor inwoners en organisaties over de Zomernota. In de Zomernota schetst het college de opgaven voor de komende jaren. Wat is het college van plan? Wat zijn de prioriteiten en hoe wordt het geld verdeeld? Voordat de gemeenteraad hier op 8 juli een besluit over neemt, wil de raad eerst in gesprek met de stad over de thema's uit de Zomernota.
De bijeenkomst vindt plaats tussen 19.00 en 20.30 uur in het Stadhuis. Aan verschillende gesprekstafels gaan raadsleden, fractievolgers, inwoners en vertegenwoordigers van organisaties met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen uit de Zomernota. Het gaat daarbij specifiek over onderwerpen uit de thema’s Zorgzame stad, Woon- en groeistad, Stad die werkt en leert, Duurzame Stad en Bruisende Binnenstad. 
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot dinsdag 16 juni bij de Raadsgriffie via griffie@nijmegen.nl of (024) 3299030. Geef daarbij aan over welk onderwerp/thema u met de raad in gesprek wilt gaan.

Dit bericht delen:

Advertenties