Waalbrug hele weekend afgesloten

Van onze redactie
18 juni 2015
Van vrijdagavond 19 juni 21.00 uur tot en met maandagochtend 22 juni 06.00 uur is de Waalbrug afgesloten voor alle verkeer. In het weekend wordt de Verlengde Waalbrug, de nieuwe brug over de nevengeul, aangesloten op de bestaande Waalbrug. Auto's worden omgeleid via De Oversteek; wandelaars en fietsers moeten gebruik maken van de Snelbinder. Vanaf maandagochtend 22 juni rijdt het verkeer over de Verlengde Waalbrug.
Zodra het verkeer over de nieuwe brug rijdt, start aannemer i-Lent met het verwijderen van de tijdelijke weg en het afgraven van het talud daaronder. Tot aan de Vierdaagse ondervindt het verkeer hiervan overlast. Voor autoverkeer zijn in die periode slechts 2 van de 4 rijbanen op de Waalbrug open.Voor wandelaars en fietsers gelden aangepaste routes. Dit wordt met borden aangegeven.
Nieuwe route
Met de ingebruikname van de Verlengde Waalbrug en de ontmanteling van de tijdelijke route veranderen de routes in het gebied. De route via het Sergeant Robinsonviaduct (Bemmelsedijk) is vanaf vrijdag 19 juni 21.00u niet meer beschikbaar. Autoverkeer naar Veur Lent kan ter hoogte van Station Lent de route Griftdijk Zuid, Parmasingel en Promenadebrug nemen. Bewoners van onder andere Veur Lent en Hoge Bongerd ontvangen binnenkort een brief met specifieke informatie over de nieuwe verkeerssituatie en route naar hun woning.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024