Kwatta speelt Momo in Openluchttheater de Goffert

Van onze redactie Donderdag 28 Mei 2015
Op 12, 13 en 14 juni speelt Theatergroep Kwatta de familievoorstelling Momo in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen. Momo is een spannende muziektheatervoorstelling die je de tijd doet vergeten en is geschikt voor alle leeftijden.

In Momo spelen naast professionele acteurs, ook dansers en Nijmeegse basisschoolleerlingen van De Buut, De Wingerd, St. Nicolaas en NSV II mee. In 5 theaterlessen van professionele Kwatta theaterdocenten bereiden de leerlingen hun scenes voor.
Het meisje Momo
Het meisje Momo woont in een oud amfitheater, net buiten de stad. Ze verstaat de kunst om écht te luisteren. Ze heeft veel vrienden die haar elke dag bezoeken. Maar op een dag valt de stad ten prooi aan een leger van Tijdspaarders, grauwe, grijze mannen die de mensen verleiden om hun tijd te sparen en niet te besteden aan ‘nutteloze zaken’. Zal Momo haar vrienden en zichzelf uit de handen van de Tijdspaarders kunnen redden?
Kijk voor de speellijst en kaartverkoop op de website van Kwatta.
Op onze Facebookpagina maakt u 2 maal kans op 2 vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze.
 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.