Sportief cadeau uitgereikt op Kristallis H400

Van onze redactie Dinsdag 28 April 2015
Afgelopen donderdag is op de middelbare school Kristallis, locatie H400, een mooi sportief cadeau overhandigd door House Of Boxing-IkBenIkDoe Beuningen. Naar aanleiding van een clinic kickboxen heeft Nathan Robben, docent Sport en Bewegen van Kristallis, gevraagd of het mogelijk zou zijn een speedball, een soort boksbal, te sponsoren voor de school.

Een complete speedball
Nathan Robben: “Ik heb de vraag voor een dergelijk trainingsmiddel bij Masidi Degener van House Of Boxing-IkBenIkDoe neergelegd. Hij reageerde heel enthousiast op mijn wens en beloofde direct zijn vaste materiaalleverancier NIKKO te vragen naar de mogelijkheden”. Nog geen twee dagen later kwam het antwoord, zo verteld Nathan. Een complete speedball set gesponsord door NIKKO en IkBenIkDoe.
Sportieve cadeau
In het bijzijn van enkele leerlingen en directeur Sanders van Kristallis locatie H400 werd het sportieve cadeau overhandigd door Masidi Degener en Danielle van Beek aan sportdocent Nathan Robben.
IkBenIkDoe is onderdeel van house of boxing en geeft sport plus begeleiding aan jeugd, jongeren en volwassenen met beperkingen die daar om welke reden dan ook behoefte aan hebben.
 

 
 

Kijk voor meer informatie op:
http://www.ikbenikdoe.nl/


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.