Benefiet voor getroffenen brand seniorenflat

Van onze redactie Dinsdag 31 Maart 2015
Op 17 mei wordt er een benefiet gehouden vanwege de brand in Neerbosch-Oost. Het benefiet zal plaatsvinden in de VoCASA-sporthal om de getroffenen een hart onder de riem te steken met optredens van verschillende artiesten en verenigingen.

Initiatief
Het benefiet is een initiatief van onder andere Jeffrey Peters en Willy Leenders. Zij kwamen op het idee nadat Nijmegen in een korte tijd verschillende drama’s meemaakte. De dood van Mariska en Rocky kreeg veel aandacht, maar Peters en Leenders vonden dat er voor de gedupeerden van de seniorenflat ook nog iets gedaan moest worden. Zestien mensen werden naar het ziekenhuis vervoerd nadat er brand uitbrak, vier bewoners overleden later in het ziekenhuis.
Optredens
Een grote en gevarieerde groep van artiesten hebben zich al aangemeld voor het benefiet. Zo zullen er optredens zijn van verenigingen zoals het Smartlappenkoor de Waalzangers, Slagwerkgroep Neerbosch-Oost, Amusementsorkest de Flyers en Dansvereniging D’Light. Verder kunnen de aanwezigen genieten van muzikanten als Jean Knipping, Hilde Vos, Het Party Duo, Shiela, Frans Baggerman, Joop Lens en Jeffrey Peters. Het benefiet vindt plaats van 11:00-16:00 in de sporthal VoCASA aan de Symfoniestraat 200 in Nijmegen. Het evenement wordt live uitgezonden door Waalstad Radio.
Aanmelden kan via: benefietnbo@hotmail.com. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Benefiet Neerbosch-Oost.
 
Verslaggeving: Luc van Doorne
 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.