Karateteam Azmani wint vier keer eerste plaats

Van onze redactie
25 november 2013

Afgelopen weekend was een bijzonder weekend voor Karateteam Azmani uit Nijmegen-oost. 6 karateka's hebben meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap van de Karatebond Nederland.
Tijdens deze Nederlandse karatekampioenschappen, onder 21 jaar te Apeldoorn, hebben de karateka's van Karateteam Azmani Nijmegen maar liefst 4 keer goud in de wacht gesleept!

Dit is het derde jaar op rij dat het Karateteam een Nederlands kampioen heeft, maar nog nooit heeft het in één keer 4 Nederlandse kampioenen gehad.
De Nederlandse kampioenschappen van de KBN  werden over 2 dagen verspreidt: afgelopen zaterdag waren de cadetten (14/15 jarigen), junioren (16/17 jarigen) en 18 tot 21 jarigen aan de beurt en zondag waren de 7 t/m 13 jarigen.
Het was voor zowel voor de 6 karateka's als voor hun Sensei Mohamed een spannend weekend. Maar vooral voor Shaniqua Paesch, want zij moest haar Nederlandse titel verdedigen. Zij is vorig jaar Nederlands kampioene geworden en dit jaar weer! Een knappe prestatie om dat een tweede keer voor elkaar te krijgen.
 
De Nederlandse kampioenen zijn:


Hicham Azmani:                 Nederlands kampioen 2013 categorie cadetten
Youssra Azmani:                 Nederlands kampioen 2013 categorie 7 t/m 13 jaar
Sharenaty Paesch:              Nederlands kampioen 2013 categorie 7 t/m 13 jaar
Shaniqua Paesch:               Nederlands kampioen 2013 categorie 7 t/m 13 jaar en titelverdedigster      van 2012

Karateteam Azmani Nijmegen doet regelmatig mee met wedstrijden en valt vaak in de prijzen. Ondanks dat de twee andere meedingende karateka's Yashmina en Assia Azmani zeer goed hun best hebben gedaan maar niet in de prijzen zijn gevallen, hebben ze hun prijzenkast al aardig gevuld.


Dit bericht delen:

Advertenties