Koekenpannendief betrapt

Van onze redactie
24 november 2013
Zondagmiddag zagen politieagenten een bekende van hen fietsen met in zijn boodschappentas 9 koekenpannen. Een onderzoekje bij enkele winkels leidde alsnog tot de oplossing: diefstal. De verdachte die werd gearresteerd is een 41-jarige Nijmegenaar.

Rond 14.15 uur waren de politieagenten bezig met de afhandeling van een melding op de Neerbosscheweg, toen een bekende voorbij fietste. De man had op dat moment een boodschappentas met meerdere koekenpannen -in verpakking- bij zich. Een combinatie die vraagtekens opriep bij de agenten.
Enkele minuten later toen het ongeval was afgehandeld, zochten de agenten de fietser weer op voor een onderzoekje naar de pannen. Deze zouden zijn gekocht van de grote onbekende in de buurt van de Van Schevichavestraat. Omdat de agenten toch aan diefstal dachten, zijn de pannen tijdelijk in beslag genomen. De agenten reden naar enkele winkels in de bewuste straat. Bij een winkel hoorden de verpakkingscodes thuis en zouden de pannen de winkel nog niet verlaten moeten hebben…
Kortom, de verdachte is opgezocht en aangehouden op verdenking van diefstal en/of heling. De winkelier heeft aangifte van de diefstal gedaan.


Dit bericht delen:

Advertenties