Grote verkeerscontrole

Van onze redactie
23 november 2013
Gisteren heeft de politie van 16.00 tot 22.00 uur op de Neerbosscheweg in Nijmegen een verkeerscontrole gehouden in het kader van de verkeersveiligheid in combinatie met het Donkere Dagen Offensief. Alle bestuurders hebben foldermateriaal uitgereikt gekregen om extra waaks te zijn op inbraken en bij verdachte situatie bellen met 112.

De controle werd gehouden in samenwerking met de belastingdienst, RDW afdeling voertuigcriminaliteit, Financiële recherche team afpakken en een verkeersspecialist van de Politieacademie.

In totaal zijn er tachtig voertuigen gecontroleerd op alcohol waarbij geen overtredingen zijn geconstateerd. Er zijn achttien verbalen uitgeschreven (voor onder meer gladde banden, onverzekerd rijden, geen voorrang verlenen etc), 935 euro aan openstaande boetes geïnd en twee aanhoudingen verricht; voor het bezit van pepperspray en voor openstaande boetes.

De belastingdienst heeft in totaal op zestien voertuigen beslag gelegd, waarvan er zeven direct zijn afgesleept. In totaal heeft de belastingdienst voor 43.900 euro aan vorderingen geïnd.


Dit bericht delen:

Advertenties